‘DOE WAT JE ÉCHT LEUK VINDT EN WORD DAAR HEEL ERG GOED IN.’

‘DOE WAT JE ÉCHT LEUK VINDT EN WORD DAAR HEEL ERG GOED IN.’

‘’Deze zin, uit het boek Master Your Mindset,
veranderde in 2016 mijn leven. Ik wou niets
liever meer dan trainer worden en
mensen inspireren op het gebied van
persoonlijk ontwikkeling, mindset en sport.’’

Hi, ik ben Bo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ga in een paar kopjes proberen iets over mezelf vertellen. 

Reizen

Och, het alle leukste en mooiste wat er is, is de wereld rondreizen. De wereld is één grote speeltuin om te ontdekken. Ik backpack graag met mijn vrouw Nicky naar verre landen. Genieten van de prachtige natuur, cultuur, leefstijlen en het heerlijk eten. Azië is ons meest favoriete continent maar Europa is ook prachtig. Als we niet met de backpack weg gaan, dan ontdekken we verschillende eilandjes binnen Europa of gaan op city trip, heerlijk! 

Familie & Vrienden

Ik woon samen met mijn vrouw Nicky en mijn hondje Jim in Houten. Verder ben ik een echt familie mens. We hebben een kleine familie en vrienden kring maar we doen veel leuke dingen met elkaar. Borrelen, uitjes, vakanties, feestjes of gewoon een kop koffie door de weeks. Omring je met mensen waar je energie van krijgt en die je naar de next level tillen. Dit is het waardevolste wat er is.  

Mezelf in een paar woorden

Als je het aan mijn vrienden en familie zou vragen, dan zouden ze mij omschrijven als een echte doorzetter, positief, vrolijk en enthousiast. Altijd in voor een dolletje en het kan bij mij niet gek genoeg. Verder vind ik het leuk om mezelf persoonlijk te ontwikkelen, mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren/proberen. Ik ben een echte levens genieter en wil elke dag het beste uit mezelf halen. 

Ow en ik ga lekker op quotes zoals deze: 

Enjoy the little things in life! For one day you’ll look back and realize they were the big things! 

Personal Trainer

Lekker sporten, goed in je vel zitten, je fit en sterk voelen, dat wil toch iedereen? Samen gaan we aan je doelen en resulaten werken. Ik vind het super tof om mensen te motiveren, coachen en begeleiden in een trainingstraject. Om uiteindelijk die eindstreep te halen. Niet alleen de eindstreep is belangrijk maar ook de weg erna toe. Het creëren van een lifestyle wat bij je past, wat je volhoud en wat je leuk vind. 

In mijn dagelijkse leven kan je mij vinden bij Anytime Fitness Houten. Waar ik met heel veel plezier werk en veel mensen mag helpen bij een passend trainingsschema. 

Mindfulness

In 2016 ben ik op mijn werk in aanraking gekomen met mindfulness. Deze lifestyle boeide me vanaf de eerste dag. Nadat ik een 8-weekse training heb gevolgd, wist ik het, ik wil ook mensen inspireren om door een andere bril naar het leven, zichzelf en andere mensen te kijken. Ik wil mensen leren om zich op een positieve manier persoonlijk te ontwikkelen, waardoor men nog meer van het (dagelijkse) leven kan genieten. De tijd gaat immers veel te snel.

Om meer kennis over mindfulness, mindset en persoonlijke ontwikkeling te krijgen, heb ik mijn neus gestoken in de vele boeken op dit gebied en werd het studeren geblazen.         

Boeken als: Think and Grow Rich van Napoleon Hill, De kracht van het Nu van Eckhart Toll, De wet van de aantrekking van Esther en Jerry Hick, The Science of getting Rich van Wallace D. Wattles, De Rijkste man van Babylon van George S. Clason, The Secret van Rhonda Byrne en Master Your Mindset van Michael Pilarczyk, werden vol gekalkt met aantekeningen en penstrepen.

Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd over mindfulness en seminars bijgewoond over mindset en persoonlijke groei. Op die wijze heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd over het vak en over mezelf.

Mindfulness was en is voor mij een toegevoegde waarde gebleken en dat wil ik mijn deelnemers ook graag meegeven.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd op het gebied van mindfulness, mindset en persoonlijke ontwikkeling wil ik doormiddel van de Online Unstoppable Mindset Training & mijn workshops aan je laten zien en beleven. Ze zitten vol met video’s, oefeningen, meditaties, theorie en handige tools die jij in het dagelijkse leven kan gebruiken en inzetten.

En nee, ik heb niet uren lang op een berg in Azië zitten mediteren of een week bij de monniken geleefd. Maar door middel van contacten en gesprekken met inspirerende mensen en de lessen van goede en deskundige docenten, durf ik te zeggen dat ik van toegevoegde waarde ben om met het uitdragen van de lifestyle mindfulness mensen te helpen een mooier leven te geven.